BM/GL Eco Kabelkit 35 mm²
BM/GL Eco Kabelkit 35 mm²
BM/GL Eco Kabelkit 35 mm²
BM/GL Eco Kabelkit 35 mm²

BM/GL Eco Kabelkit 35 mm²

4870
Niet op voorraad
€ 79,95
Incl. BTW
GTWK35


Meer vermogen

Haal meer vermogen uit je versterker met de BOXMORE CCAW Kabelkits. Andere, veel verkochte kabelsets van andere merken worden geleverd met voedingskabels die tot wel 50% minder geleiding* hebben dan de voedingskabels in de BOXMORE aansluitsets. Het resultaat is dat de aangesloten versterker minder gecontroleerd speelt en ook minder RMS vermogen kan leveren. Bovendien is met deze kabelsets van mindere kwaliteit het risico op een defect aan de versterker een stuk groter als met een BOXMORE wiring kit. Kies daarom voor kwaliteit en haal het maximale uit je versterker!

 

*Daadwerkelijk gemeten verschil in weerstand van de meest verkochte aansluitsets t.o.v. BOXMORE.

 

RCA Kabel

Standaard wordt de set geleverd met een 5 meter lange BOXMORE essentials signaalkabel met twisted pair technologie voor betere onderdrukking van stoorsignalen. De compacte, aangegoten stekkers garanderen een lange levensduur en zijn bovendien makkelijk te monteren daar waar de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld achter de radio.

Heb je meer dan één RCA kabel nodig? Geen probleem, de essentials signaalkabels zijn ook los verkrijgbaar in diverse lengtes.

 

ANL Zekeringhouder

ANL zekeringen zijn voor het grote werk: geschikt voor grotere stromen en met een lagere overgangsweerstand. Minder verlies, dus meer vermogen voor de aangesloten versterker! Door het handige en compacte ontwerp kan de BOXMORE ANL zekeringhouder bovendien een stuk eenvoudiger geplaatst worden dan traditionele ANL zekeringhouders.

Type
CXWKE35
Boxmore
Nieuw
8720094773216

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking