5in1 Dies. Injectie Reiniger 325ml
5in1 Dies. Injectie Reiniger 325ml

5in1 Dies. Injectie Reiniger 325ml

11562
€ 12,95
Incl. BTW

5IN1 DIESEL INJECTIE REINIGER

De 5in1 Diesel injectie reiniger verwijdert effectief vervuilingen van injectoren en herstelt het optimale verstuivingspatroon van de injectoren, waardoor verstopte injectoren weer geopend worden. Smeert de brandstofpomp en injectoren en voorkomt vastzittende naalden. De diesel injectie reiniger verbetert de verbranding met behulp van effectieve reinigingsmiddelen en een sterke cetaanverbeteraar.

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 diesel injectie reiniger?

 

Heeft uw dieselauto last van veel rook uit uw uitlaat? Of heeft u problemen bij het optrekken? Een hoog brandstofverbruik? U heeft mogelijk last van verstopte/vervuilde injectoren. Dit soort problemen zijn zeer gemakkelijk op te lossen met een dieseltoevoeging van 5in1. Voor bovenstaand problemen gebruikt u de 5in1 diesel injectie reiniger. De diesel reiniger is een unieke brandstofreiniger voor het reinigen van de injectoren.

 

Om uw diesel brandstof systeem schoon te houden of te reinigen is het raadzaam om de 5in1 diesel injectie reiniger maandelijks toe te voegen bij het tanken.

 

Voor een sterk vervuild brandstofsysteem raden wij aan de 5in1 diesel brandstofsysteem reiniger (687004) te gebruiken. Dit product is zeer geconcentreerd en in staat om zelfs de meest hardnekkige vervuilingen op te lossen.

 

Bent u op zoek naar een ander dieselproduct? Bekijk dan ons assortiment met dieseltoevoegingen.

Eigenschappen:

- Geschikt voor voertuigen met katalysatoren

- De diesel injectie reiniger opent verstopte injectoren

- De diesel injectie reiniger zorgt voor een rustig draaiende motor

- Herstelt vermogen

- Verbetert het startgedrag

- Vermindert brandstof verbruik

- Constanter stationair draaien

- De diesel reiniger is geschikt voor alle diesel motoren (met of zonder turbo)

- Diesel reiniger vermindert het motorgeluid

- 310 ml is voldoende voor 50 liter diesel

 

Toepassingen:

Diesel brandstof bevat additieven die de motor coaten en beschermen. Terwijl de motor hiervan profiteert, lijden de injectoren hier enorm onder. Met maar 1 micron tolerantie, heeft iedere dunne film uiteindelijk invloed op het fijne sproei vermogen van de injectoren. Fijne verstuiving van de dieselbrandstof is nodig voor behoud van het motorvermogen, verbruik en de juiste emissie.

 

Regelmatig gebruik van de 5in1 diesel injectie reiniger werkt preventief tegen lastige opbouw van vuiligheid op de injectoren en kleppen en verwijdert tegelijkertijd koolstof aanslag, resten additieven en vocht in het dieselsysteem. 5in1 diesel injectie reiniger zorgt voor maximale motorprestatie, motoronderhoud en brandstofsysteem prestatie. Bij het starten van de motor zal witte startrook en pingelen verminderd worden. Ook zal de koude start makkelijker worden.

 

Gebruiksaanwijzing:

Volledige inhoud van het flesje in lege tank schenken en vervolgens voltanken met dieselbrandstof. Voor het beste resultaat toevoegen voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. De diesel reiniger zal geen schade veroorzaken bij overdosering. 310 ml is voldoende voor 50 liter benzine.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870025

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

19 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking