5in1 DPF Cleaner 325ml
5in1 DPF Cleaner 325ml

5in1 DPF Cleaner 325ml

11565
€ 24,95
Incl. BTW

5IN1 DPF ROETFILTER REINIGER

De 5in1 DPF roetfilter reiniger is een diesel brandstofadditief op basis van cerium-oxide. Met dit additief worden nanodeeltjes gebruikt als katalysator voor de regeneratie van diesel partikelfilters. 5in1 DPF Roetfilter Reiniger is een roetfilter reiniger die de diesel particulate filter reinigt met één behandeling. Eenvoudig toe te voegen aan de diesel brandstof.

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 DPF roetfilter reiniger?

 

Nieuwe dieselauto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een roetfilter. De roetfilter zorgt ervoor dat roet wordt opgevangen en vervolgens wordt verbrand. Dit proces wordt in gang gezet tijdens het rijden op de snelweg. Wanneer u uw dieselauto vooral gebruikt voor korte ritten, dan wordt dit proces verstoord en kan roet zich gaan ophopen in de roetfilter. De verbrandingstemperatuur bij korte ritten is te laag om roetdeeltjes op de juiste manier te verbranden, waardoor de roetdeeltjes ophopen in de DPF filter. Als u langere tijd blijft doorrijden, zonder hier iets aan te doen, dan zal de roetfilter verstopt raken.

 

De 5in1 DPF roetfilter reiniger gebruikt u om de vervuilde roetfilter te reinigen en om eventuele verstoppingen te voorkomen. Bij een zwaar vervuilde roetfilter is het raadzaam om de volledige DPF reinigingsset van 5in1 te gebruiken.

Eigenschappen:

- Reinigt de diesel particulate filter (roetfilter) met één behandeling.

- Reinigt en regenereert verstopte roetfilter

- Geschikt voor diesel en bio diesel motoren

- Geen demontage nodig

- Te gebruiken in combinatie met ingebouwde regeneratiesystemen

- Herstelt motorvermogen

- Verbrandt opgehoopte roetdeeltjes door middel van verlaging van verbrandingstemperatuur

- De roetfilter reiniger zorgt voor een optimale werking van het DPF systeem

- Ook geschikt voor vrachtwagens en bussen

 

Toepassingen:

Geschikt voor het reinigen en regeneren van vervuilde diesel roetfilters. Geschikt voor alle diesel en bio-diesel tot B30. Verlaagt de ontbrandingstemperatuur van de opgehoopte roetdeeltjes in de roetfilter. Voor het toevoegen van de roetfilter reiniger is demonteren van de filter is nu overbodig. Regeneren van de filter gebeurt tijdens draaiende motor. Een behandeling van 310ml is goed voor 50 liter diesel brandstof.

 

Gebruiksaanwijzing:

Volledige inhoud van het flesje in een lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. Voor het beste resultaat is het raadzaam om de 5in1 DPF roetfilter reiniger maandelijks toe te voegen. 5in1 DPF roetfilter reiniger zal geen schade veroorzaken bij overdosering.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870094

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking