5in1 LPG Valve Saver 1ltr
5in1 LPG Valve Saver 1ltr

5in1 LPG Valve Saver 1ltr

10886
€ 31,95
Incl. BTW

5IN1 LPG VALVE SAVER

5in1 LPG valve saver is een lood vervangend smeermiddel voor de bovenste cilinder wat gemakkelijk toe te voegen is aan het LPG Klepsmeersysteem. 5in1 LPG valve saver is speciaal ontwikkeld om de kleppen en klepzittingen te beschermen tegen slijtage.

 

De 5in1 LPG valve saver is een klepsmeermiddel dat bescherming biedt tegen de nadelige eigenschappen van gas. In gas zitten geen smerende bestanddelen, waardoor de klep en klepzittingen niet worden gesmeerd. Verschillende onderdelen in de motor ervaren nadelige effecten van gas. De LPG Valve saver zorgt voor uitstekende smering en voorkomt slijtage, storingen en eventuele garagekosten.

Eigenschappen:

- Beschermt kleppen en klepzittingen tegen slijtage

- Vermindert energieverbruik

- Reinigt injectoren en brandstofsysteem

- Smeermiddel voor de bovenste cilinder

- Veilig voor gebruik in alle recente modellen voertuigen

- Vermindert schadelijke uitstoot

- Verhoogt de levensduur van de motor

- Verlaagt de motor temperatuur

- Uitstekend in de 2-takt motoren (gebruik met brandstof/olie mengsel)

 

Toepassingen:

5in1 LPG Valve Saver is een lood vervangend smeermiddel voor de bovenste cilinder. Goed voor 1000 liters 16.9 fl.oz. 5in1 LPG valve saver is een veilig, bewezen, geconcentreerd brandstof additief, gemaakt voor het minimaliseren van valve seat recession (VSR) bij LPG, CNG en benzinevoertuigen. De unieke formule bevat ook een combinatie van additieven voor het reinigen van brandstofinjectoren en brandstofsystemen, verminderen het brandstofverbruik en vermindert schadelijke uitstoot. Het reinigt, koelt en smeert het bovenste cilindergebied en is veilig voor gebruik in recente modellen voertuigen.

 

Gebruiksaanwijzing:

De 5in1 LPG Valve Saver moet direct voor of na het tanken worden toegevoegd. Voeg 50ML LPG Valve Saver direct toe aan het LPG klepsmeersysteem reservoir (50ML is goed voor 50 liter brandstof). Dit product moet bij iedere volle tank toegevoegd worden.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226872562

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking