5in1 Oil Stabilizer 440ml
5in1 Oil Stabilizer 440ml

5in1 Oil Stabilizer 440ml

2262
€ 19,95
Incl. BTW

5IN1 OIL STABILIZER

De 5in1 olie stabilisator is inmiddels een begrip op de Nederlandse en Duitse markt. De oliestabilisator staat bekend als één van de beste producten op het gebied van olie toevoegingen. De 5in1 Oil Stabilizer is speciaal ontwikkeld om verschillende resultaten mee te behalen.

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 olie stabilisator?

 

De 5in1 olie stabilisator is een uitstekend werkende olie toevoeging om tikkende kleppen te verminderen, motorlawaai te reduceren en wrijving te verminderen. Door gebruik van deze olie toevoeging zal er een beschermende smeerfilm ontstaan, waardoor ook het olie verbruik zal verminderen. De 5in1 Olie stabilisator is in het buitenland beter bekend als de 5in1 Oil Stabilizer. Deze olieverbeteraar is een speciaal ontwikkelde olie toevoeging om verschillende resultaten mee te behalen. Eenmaal toegevoegd aan de motorolie zal u na een aantal kilometers rijden al een duidelijk verschil merken. De olie toevoeging is zeer gemakkelijk toe te voegen aan de nieuwe olie. U kunt olie problemen voorkomen door regelmatig gebruik van de 5in1 olie stabilisator.

 

Introductie 5in1 Oil stabilizer

 

De 5in1 Oil Stabilizer werd in 1955 geïntroduceerd op de Amerikaanse markt. Sinds 1995 is de 5in1 Oil Stabilizer ook in Nederland te krijgen en is het inmiddels een zeer gewaardeerd product.

Eigenschappen:

- Verhoogt oliedruk

- Stopt rokende uitlaat

- Reductie motorlawaai

- De speciale olie toevoeging vermindert tikkende kleppen en kantelende zuiger

- Brandstof besparend door het stoppen van blow- by

- 5in1 olie stabilisator stopt overmatig olieverbruik

- Reduceert wrijving d.m.v. sterke filmlaag

- Start sneller bij koude temperaturen

 

Toepassingen:

De 5in1 Olie stabilisator is een olie toevoeging die ideaal is voor het gebruik in personenauto's, vrachtauto's en dieselmotoren. Voor de watersport is er ook een oliestabilisator verkrijgbaar.

 

Het product is ook uitstekend te gebruiken bij de nieuwe generatie auto’s met een natte distributieriem.

 

LET OP! Gebruik de 5in1 Olie stabilisator niet bij een natte koppeling.

 

Gebruiksaanwijzing:

Voeg 5in1 olietoevoeging toe bij warme motor terwijl deze stationair draait. Voor het beste resultaat na een olieverversing. Eventueel toevoegen na iedere verversing. Bij zwaar versleten motoren kunt u twee flesjes 5in1 olie stabilisator toevoegen. De 5in1 oil stabilizer (400 ML) behandelt 3 tot 6 liter olie.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8711293483983

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking