ru Pioneer MVH-S520DAB
ru Pioneer MVH-S520DAB
ru Pioneer MVH-S520DAB
ru Pioneer MVH-S520DAB

ru Pioneer MVH-S520DAB

9233
Niet op voorraad
€ 179,95
Incl. BTW

1-DIN-ontvanger met DAB/DAB+, Bluetooth, meerkleurige verlichting, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync-app en ondersteuning voor Apple- en Android-apparaten.


Combinatie van Bluetooth, DAB en smartphoneconnectiviteit.

 

Deze 1-DIN gecombineerde Bluetooth- en DAB-ontvanger tilt audioprestaties en connectiviteit naar een hoger niveau, maar toch blijft het apparaat erg makkelijk te gebruiken en bedienen.

 

Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden.

 

Met zijn geïntegreerde DAB/DAB+-tuner geniet u van kristalhelder digitaal geluid en een storingsvrije ontvangst. En wat nog meer is: met de inbegrepen Time Shift-functie kunt u rechtstreekse DAB-uitzendingen terugspoelen, onderbreken en hervatten.

 

Smartphonegebruikers kunnen gewoon hun iPhone of Android-smartphone draadloos aansluiten (via Bluetooth) en genieten van Spotify (zowel voor gebruikers van Spotify Free als Premium) of de Pioneer Smart Sync-app, die de smartphone meteen naar een hoger niveau tilt.

 

Vergis u niet, de MVH-S520DAB is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor in de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen en is uitgerust met een 13-bands grafische EQ en een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Dankzij de Time Alignment-functie geniet u van de allerbeste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het apparaat is geïnstalleerd. Gebruik voor nog meer veelzijdigheid de 3 RCA pre-outs om andere versterkers, luidsprekers of subwoofers aan te sluiten.

Type
MVH-S520DAB
Bluetooth
Ja
USB
Voorzijde
DAB+
Ja
Maximaal uitgangsvermogen
4 x 50 Watt MOSFET
Equalizer
13-Bands
Pre-outs
3 (Voor, achter of subwoofer)
Toetsverlichting
Variabel
Kantelbaar voorpaneel
Nee
Ondersteuning stuurwielbediening
Ja
HDMI
Nee
Android auto
Nee
Apple carplay
Nee
Direct control iPod/iPhone
Ja
Android compatible
Ja
CD-speler
Nee
DVD-speler
Nee
Displayverlichting
Variabel
Afneembaar voorpaneel
Ja
App Radio
Nee
Pioneer
Nieuw
4988028016271

10 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking