5in1 Diesel Syst Treatment 325ml
5in1 Diesel Syst Treatment 325ml

5in1 Diesel Syst Treatment 325ml

11564
€ 24,95
Incl. BTW

5IN1 DIESEL BRANDSTOFSYSTEEM REINIGER

5in1 diesel brandstofsysteem reiniger is een brandstoftoevoeging voor diesel motoren die het gehele brandstofsysteem reinigt. Naast een complete reiniging zorgt dit product ook voor extra smering bij zwavelarme brandstof. De dieselreiniger is probleemoplossend en werkt daarom ideaal bij een sterk vervuild brandstofsysteem.

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 diesel brandstofsysteem reiniger?

 

Een vervuild brandstofsysteem van uw dieselauto kan verschillende problemen met zich mee brengen, zoals een rokende uitlaat of een hoog brandstofvebruik. Door vervuilde diesel kan de auto ook problemen ervaren met starten en optrekken. De 5in1 diesel brandstofsysteem reiniger lost bovenstaande problemen vrij makkelijk op.

 

Heeft u een oudere dieselmotor en is uw diesel brandstofsysteem extreem vervuild en bent u op zoek naar zwaarder geschut? Dan raden wij de 5in1 Diesel Detox aan.

Eigenschappen:

- Reinigt het complete diesel brandstofsysteem met 1 behandeling.

- Geschikt voor voertuigen met katalysatoren.

- Preventief tegen algengroei

- Reduceert co2 uitstoot

- Reinigt gehele diesel brandstofsysteem

- Deze dieselreiniger vermindert zwarte rook

- Reinigt vervuilde kleppen

- Opent verstopte injectoren

- Herstelt vermogen

- Vermindert brandstofverbruik

- Constanter stationair draaien

- De dieselreiniger is geschikt voor alle diesel motoren (met of zonder turbo)

- 310 ml is goed voor 50 liter diesel

 

Toepassingen:

5in1 diesel brandstofsysteem reiniger is een APK booster, dat een uniek verbrandingsverhogende CE+ gebruikt. Deze dieselreiniger zorgt voor totale verbranding van de brandstof, wat leidt tot reductie van co2 emissie uitstoot en het diesellawaai vermindert. Door de verbeterde motorprestatie zal de acceleratie toenemen en zwarte rook afnemen. Het reinigt en houdt di en idi injectoren, zuigers en verbrandingskamers schoon. Bij het starten van de motor zal witte startrook verminderd worden. Regelmatig gebruik van deze dieselreiniger zal corrosiebescherming verhogen en voorkomen dat de brandstof veroudert.

 

5in1 diesel brandstofsysteem reiniger werkt ook preventief tegen algengroei wat veroorzaakt wordt door het toenemende tanken van biobrandstof.

 

Gebruiksaanwijzing:

Volledige inhoud van de dieselreiniger in een lege tank schenken en vervolgens voltanken met diesel. Voor het beste resultaat voegt u de dieselreiniger toe voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. 5in1 diesel brandstofsysteem reiniger zal geen schade veroorzaken bij overdosering.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870049

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking