Luchtverfrisser Cal.Scents Blik Strawberry
Luchtverfrisser Cal.Scents Blik Strawberry

Luchtverfrisser Cal.Scents Blik Strawberry

4682
€ 5,95
Incl. BTW

Bij California Car Scents® Shasta Strawberry kun je gelijk denken aan fruit, snoep of een heerlijke aardbeien milkshake. Je raad het natuurlijk al; de Shasta strawberry is de geur van de welbekende aardbei maar toch veel meer als dat. Het is zoet, fris en vooral niet te sterk.


 


De subtiele geur die vrij komt is vaak favoriet omdat het een bekende geur is. Vooral bij de vrouwen merk je dat de geur van aardbei goed in de smaak valt, daar er gelijk wordt gedacht aan het zoete van de vrucht.


 


Houd je niet van teveel uitdaging en wil je het simpel houden? Dan is de geur shasta strawberry de geur der geuren en speciaal voor jouw bedoeld.


 


- Lekkere frisse/zoete autogeur;


- Blijft langer hangen als normaal;


- Makkelijk opbergbaar;


- Niet schadelijk voor de gezondheid;


- Gegarandeerd een frisse auto voor 60 dagen.


 


California Car Scents® - de bekende luchtverfrisser uit een blikje. California Car Scents® biedt een grote variatie aan geuren, die door de ideale afmeting en vorm overal toegepast kunnen worden bijvoorbeeld in de Auto, Huis, op kantoor etc.


 


Tussen de vele verschillende geuren van California Car Scents® vindt iedereen zijn lievelingsgeur, In het blikje met een een gewicht van 42 gr. bevinden zich 3 kussens die gevuld zijn met een 100% natuurlijke geurstof.

Kijk bij accesoires voor een bijpassend rooster

Kleur
BARCODE
Type
Shastra Strawberry
Nieuw
5414139401129

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking