5in1 Gearbox Treatment 150ml
5in1 Gearbox Treatment 150ml

5in1 Gearbox Treatment 150ml

11568
€ 16,95
Incl. BTW

5IN1 GEAR-BOX BEHANDELING

5in1 Gear-Box Treatment is een versnellingsbak toevoeging voor handgeschakelde versnellingsbakken die het schakelen versoepelt. Doordat de auto weer soepeler schakelt, zullen de geluiden tijdens het schakelen minder worden. De 5in1 Gear-box treatment biedt een optimale smering, waardoor wrijving en slijtage wordt vermindert.

 

Wanneer gebruikt u de versnellingsbak toevoeging?

 

Na verloop van tijd kan een handgeschakelde versnellingsbak door wrijving en slijtage een vervelend geluid maken. Daarnaast kan het schakelen moeilijk en stroef verlopen. Het kan ook voorkomen dat de tandwielen vastlopen omdat er te weinig olie aanwezig is. Hierdoor zal er ook een krakend geluid te horen zijn. Allerlei geluiden zoals ratelen, rammelen en gieren kan worden veroorzaakt doordat er geen juiste smering aanwezig is. Het is erg storend als het schakelen moeilijk verloopt en hierbij piepende, krakende en krassende geluiden te horen zijn.

 

De 5in1 Gear-box treatment voorkomt slijtage, vermindert het geluid en zorgt ervoor dat schakelen weer makkelijker verloopt. Het gebruik van de 5in1 Gear box treatment zorgt ervoor dat de levensduur van de versnellingsbak wordt verlengd. Eenvoudig toe te voegen aan de versnellingsbak olie.

Eigenschappen:

- Versnellingsbak toevoeging voor handgeschakelde versnellingsbakken.

- Vergemakkelijkt het schakelen

- Vermindert het geluid in handgeschakelde versnellingsbakken.

- De versnellingsbak toevoeging verminderd wrijving

- Vermindert slijtage

- Deze versnellingsbak toevoeging stopt en voorkomt olie lekkages

 

Toepassingen:

Voor alle benzine-, diesel- en LPG-motoren met handgeschakelde versnellingsbak. Compatibel met alle synthetische en minerale transmissieoliën.

 

Gebruiksaanwijzing:

Doe het volledige flesje in de versnellingsbak.

150ml in goed voor 2 liter versnellingsbakolie.

 

LET OP! Niet toevoegen aan ATF oliën.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870155

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking