Aanbieding! Gladen Boxmore BMW DSP

Gladen Boxmore BMW DSP

Gladen

GLBMWPX

Nieuw

Slecht Geluid in uw BMW?

 

BMW biedt af fabriek maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk audio systeem moet beter presteren dan het goedkopere alternatief, waardoor er op het standaard systeem extra bezuinigd wordt. Zo wordt een BMW met het standaard audio systeem "Stereo" afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het resultaat is dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat verder open gedraaid, dan is de teleurstelling compleet.

 

 

Kabelset 4851 benodigd voor aansluiten versterker

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 934.15

incl. BTW

€ 1,099.00 incl. BTW

-€ 164.85

Gratis verzending vanaf € 50.00

Snelle levering

Fysieke winkels

Eigen werkplaatsen voor montage

Ruime en gratis parkeervoorzieningen

GLADEN BOXMORE | BMW DSP

Het interieur en de plaatsing van de luidsprekers in de auto hebben een substantiële invloed op de muziekweergave. De nadelige effecten hiervan zijn grotendeels te compenseren middels een vakkundig geprogrammeerde Digitale Sound Processor (DSP). Door adequaat gebruik van digitale looptijdcorrectie, equalisers en actieve crossovers laten onze sound engineers het audio systeem perfect aansluiten op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een kristalheldere, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.

 

Pasklare BMW Luidsprekers

 

Onze pasklare luidsprekers zijn ontwikkeld om perfect te integreren in het interieur van uw BMW, zowel optisch als akoestisch. We gebruiken een mix van hoogwaardige en traditionele materialen in een bewezen recept. Het resultaat is een transparante en natuurlijke weergave van het geluid dat bovendien krachtig en gedetailleerd is.

 

Krachtige Subwoofers

 

BMW plaatst af fabriek een basluidspreker onder beide voorstoelen, bij het basis audio systeem "Stereo" hebben deze speakers een diameter van 165 mm. Omdat er ruimte is voor grotere woofers ontwikkelde Gladen speciaal voor BMW pasklare woofers met een diameter van 200 mm die bovendien aanzienlijk hoger belastbaar zijn. U geniet daardoor van warm sublaag en gecontroleerde midbassen die ook op hoog volume loepzuiver blijven. 

 

Briljante hoge tonen

 

In onze Audio Upgrades voor BMW maken we gebruik van een “soft-dome” tweeter voor gedetailleerde en sprankelende hoge tonen. Dankzij de gewoven dome en het uitgekiende ontwerp speelt deze tweeter lineair over een grote bandbreedte. Bovendien sluit onze tweeter dankzij de perfecte pasvorm naadloos aan op de originele locatie in uw BMW.

Perfect Geïntegreerd

 

Krachtige Versterker


Eén van de grootste knelpunten in het originele audio systeem is de zwakke aansturing. Het beperkte vermogen maar ook het ontbreken van actieve aansturing vormen een grote beperking die niet wordt opgelost door alleen betere luidsprekers te plaatsen. Al onze pakketten zijn daarom standaard uitgerust met een krachtige vierkanaals versterker met ingebouwde actieve crossovers en een continue uitgangsvermogen van tenminste 520 Watt. 

 

DSP | Digitale Sound Processor

Door vakkundig gebruik van tijdcorrectie, equalisers en actieve filters in de Sound Processor laten onze engineers het audio systeem perfect aansluiten op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een adembenemende, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.

 

Compleet

Elk BOXMORE audio pakket is compleet met luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal. Gemaakt voor uw BMW, dus resultaat gegarandeerd.

 

Perfect Fit

Dankzij de Plug & Play BOXMORE inbouwset is ook de bekabeling helemaal pasklaar voor uw BMW. Er hoeft dus nergens in de bekabeling te worden geknipt en fouten bij het aansluiten zijn eveneens uitgesloten. We gebruiken originele BMW connectoren en automotive grade bekabeling voor maximale betrouwbaarheid.     

 

Is uw BMW nog niet voorzien van tweeters in de voorportieren? Dan adviseren wij om bij de BMW dealer de originele kunststof delen te bestellen met daarin het rooster en de voorbereiding voor onze pasklare tweeter. De kosten hiervoor zijn per BMW model verschillend maar liggen meestal rond enkele tientallen euro’s per stuk.

 

Montage

Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW is werk voor specialisten. Laat uw GLADEN BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door een van de gespecialiseerde dealers in uw regio. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie.

 

Er is een GLADEN BOXMORE audio oplossing leverbaar voor vrijwel elke BMW vanaf modeljaar 2003 (E60 en hoger). Bekijk de compatibiliteitslijst voor de meest actuele modellen.

 

1-Serie E81, E82, E87, E88, F20, F21 X1 (E84, F48) Z4 (E85, E86, E89)

2-Serie F22, F45, F46 X3 (E83, F25*) Mini (F55**, F56**)

3-Serie E90, E91, E92*, E93*, F30, F31, F34 X4 (F26*)

4-Serie F32*, F33*, F36*, F82, F83 X5 (E70**, F15***)

5-Serie E60, E61, F07, F10, F11, G30*, G31* X6 (E71**, F16***)

6-Serie E63, F06, F12, F13

 

* € 100.- Meerprijs voor GT & DSP pakket.

** Past met een lichte modificatie

*** I.c.m. adapterringen, meerprijs € 50.-

 

 

 

 

 

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Gladen Boxmore BMW DSP

Gladen Boxmore BMW DSP

Slecht Geluid in uw BMW?

 

BMW biedt af fabriek maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk audio systeem moet beter presteren dan het goedkopere alternatief, waardoor er op het standaard systeem extra bezuinigd wordt. Zo wordt een BMW met het standaard audio systeem "Stereo" afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het resultaat is dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat verder open gedraaid, dan is de teleurstelling compleet.

 

 

Kabelset 4851 benodigd voor aansluiten versterker

Gladen
  • Gladen Eco Kabelkit 20 mm²

    De GLADEN WK 20 ECO is een complete versterker aansluitkit op basis van zeer flexibele 20 mm2 voedingskabel. Het pakket bestaat uit:   * 5 Meter voedingskabel * 1 Meter massakabel * 5 Meter remote kabel * Mini-ANL zekeringhouder * 80A Mini ANL Zekering * 5 Meter ECO RCA Kabel * Adereindhulzen voor de voedingskabel * Voorgemonteerde kabelogen * Kabelbinders * Stekkers t.b.v. remotekabel * Mini ANL Zekeringhouder

    € 49.95


Akkoord

Auto Revista maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.