lv NIU Wolfsburg BP 7.5x17 5x112 ET-47
lv NIU Wolfsburg BP 7.5x17 5x112 ET-47

lv NIU Wolfsburg BP 7.5x17 5x112 ET-47

9650
€ 112,25
Incl. BTW

Dit betreft een dedicated wiel!

 

Een dedicated wiel is een wiel dat

specifiek voor een automerk is ontwikkeld.

Het wiel heeft exact dezelfde

maatvoering als originele wielen, zodat

de originele wielbouten en de af-fabriek

gemonteerde naafkap kunnen worden

overgezet.

Het Wolfsburg-model, gemaakt voor Volkswagen-auto's, onderscheidt zich door de brede spaken die een uniek elegant patroon creëren. De diepte van de nabijheid van de spaken integreert de vijf boutgaten en het vlakke ontwerp van de velg drukt het streven naar elegantie uit. De kleuring van deze lijn, verkrijgbaar in gepolijst zwart of in zilver, herinnert aan de elegantie van het minimalistische ontwerp. Niu Wolfsburg maakt deel uit van de 'dedica'-lijn: een serie lichtmetalen velgen geïnspireerd op enkele plaatsen waar een aantal van de meest gewaardeerde auto's ter wereld worden gemaakt. Dit specifieke model is vernoemd naar de stad Wolfsburg in Duitsland, bekend als het hoofdkantoor van Volkswagen, en vanwege zijn speciale houding ten opzichte van de auto-industrie.

 

15% lichter dan vergelijkbare modellen. Geoptimaliseerd door middel van FEM-analyse.

Waarom lichter is beter? Een lichte rand resulteert in een lagere totale massa, verhoogt de prestaties en verlaagt het brandstofverbruik. Tijdens het remmen biedt het ook een lagere rolweerstand, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.

Het creëren van virtuele prototypen vermindert de tijd die nodig is om het ideale wiel te krijgen, waardoor we geoptimaliseerde lijnen kunnen definiëren, zowel qua vorm als qua gewicht, om elke wijziging snel en effectief aan te brengen en het eindresultaat te verbeteren.

Kleur
Zwart Gepolijst
Maat
5x112
Type
Wolfsburg
Diameter (inch)
17
Steekmaat
5x112
Velgbreedte (J)
7.5
ET (mm)
47
Naafgat (mm)
57.1
NIU
Nieuw
9650

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking